Region

Svet

Halid Bešlić i Željko Joksimović oduševili publiku u Švedskoj (Foto)

U jednom od najboljih koncertnih nastupa Željka Joksimovića i Halida Bešlića u poslednjih nekoliko meseci uživala je evropska publika proteklog vikenda u Helsinborgu (Sundersparlan) u Švedskoj.

Halid Bešlić i Željko Joksimović oduševili publiku u Švedskoj (Foto)



Rekordna poseta, jer tražila se ulaznica više do pred sam početak, produkciono vrhunski organizovan nastup i na sve to fantastična atmosfera među fanovima doprinela je večeri koja će se dugo pamtiti pre svega među našom dijasporom u Švedskoj.

"Koncert u Helsingborou je zaista bio vanserijski, a tome je doprinela najviše publika u kojoj je pored očekivano naših ljudi bio veliki broj Šveđana, Grka na moje zaista veliko zadovoljstvo", istakao je Željko Joksimović po dolasku u Beograd.

Zajednički nastup Joksimovića i Bešlića počeo je dan ranije u Danskoj u Horsensu. Svojevrsna turneja dvojice vrhunskih estradnih umetnika po Evropi koji potpisuju odnosno izvode svima znanu "Miljacku" i pesmu "Sijede" nastavlja se već narednog vikenda ponovo u Švedskoj. Ovog puta u Norkopingu, verujemo u istoj atmosferi koja je obeležila praznični koncert Joksimovića.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>