Region

Svet

Anabela Atijas: Iako nismo zajedno, moje ćerke me teraju da budem srećna

Pop pevačica Anabela Atijas oduvek je bila interesantna medijima, pa i sada kada se zbog poodmakle trudnoće povukla sa javne scene.

Anabela Atijas: Iako nismo zajedno, moje ćerke me teraju da budem srećna



Majka dve prelepe devojčice, Lune i Nine, ušla je u deveti mesec trudnoće i uskoro bi trebalo da se porodi i sa izabranikom svog srca, biznismenom Andrejom Atijasom dobije njihovu prvu, a njenu treću kćerku.

Anabeli znači što je kćerke u svemu podržavaju i raduju se prinovi. Iako im majka trenutno živi u Sarajevu, a one se školuju u Beogradu, nekoliko puta mesečno, kad god im se ukaže prilika, odlaze u Bosnu da je posete.

"Imam divne kćerke koje su mnogo patile kada ja nisam bila srećna, stalno su me tešile. Sada kada ja blistam od zadovoljstva, njima je srce puno. Mogu da se pohvalim da imam divne kćerke koje mi nikada u životu nisu pravile probleme. Luna ima sedamnaest godina, izlasci je i dalje mnogo ne interesuju, više voli da uživa na klupama oko naše zgrade. Nimalo mi ne zameraju što nisam svaki dan sa njima, naprotiv, teraju me da uživam u sreći koja mi se dešava. Ceo život vapim za pravom porodicom. Sada, iako Nina i Luna nisu uvek uz mene, uz supruga Andreja imam osećaj porodične pripadnosti. I veoma mi prija. Nikada se ne zna koliko će ta sreća trajati, ali ja se nadam ceo život. Kada ponekad počnem glasno da razmišljam o ljubavi i njenoj prolaznosti, moja mama voli da mi kaže: "Pusti život da te vodi, uživaj u sreći koja traje, ne prizivaj nesreću i ako treba, promeni četiri braka kako bi uvek bila zadovoljna"", iskrena je Anabela koja želi da svoju kćerku, kojoj je odabrala ime Blankica, donese na svet prirodnim putem.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>