Region

Svet

Slavko Labović izbačen iz kuće Velikog Brata 2013!

U kući Velikog brata večeras je noć za izbacivanje takmičara pred finalnu nedelju rijalitija, a šesti ukućanin koji je izbačen je Slavko Labović!

Slavko Labović izbačen iz kuće Velikog Brata 2013!



Nominovani su bili Aneta, Slavko i Vendi po kazni, i Maja Nikolić i Dragutin Topić odlukom ostalih ukućana.

Posle spletke koju je napravio sa Vendi i Anetom, bilo je očekivano da će publika biti kivna na Slavka i zbog toga najmanje glasati za njega, pa se narodna poslovica "Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada" obistinila.

Sem nominacija i izbacivanja iz kuće Velikog brata, glavna tema razgovora između ukućana i voditeljke Marijane Mićić bila je takozvana "afera papirić" na kojem je pisalo "Ava (Kvazilisac) i Soraja" i putem kojeg su se Vendi, Aneta i Slavko dogovarali koga će nominovati. Upravo zbog ove afere njih troje kažnjeni su direktnom nominacijom, a Slavka je ova kazna skupo koštala, iako je negirao da su na papiru bila ispisana imena i tvrdio da je u pitanju privatna stvar koju nije želeo da iznese. Slavko je šesti ukućanin koji je napustio kuću Velikog brata i time ostao bez 50.000 evra, koliko će dobiti pobednik rijalitija kog ćemo saznati već u ponedeljak, 6. maja.

S obzirom da je pred nama finalna nedelja pete sezone rijalitija Veliki Brat, u narednih sedam dana nas očekuje još mnogo uzbudljivih trenutaka. Sedeće izbacivanje biće u četvrtak, dok su petak i subota rezervisani za polufinalne večeri. Sutra su na programu javne nominacije, a o svim detaljima ćemo vas izveštavati na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>