Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić se rasplakala (Video)

U razgovoru sa Dragutinom Topićem, Maja Nikolić nije mogla da suzdrži navalu emocija koje su se nakupile nakon mesec dana boravka u Velikom Bratu.

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić se rasplakala (Video)



Top je kao i uvek iskreno govorio šta misli, ovaj put o pevačici i celoj situaciji u kući. Maja Nikolić mu se žalila kako nije toliko gorda i fokusirana samo na sebe kao što je svi prikazuju.

Top je pevačici uputio par reči utehe i otkrio joj kako on nju gleda kroz mnogo lepše oči nego ostali ukućani. Ova izjava je Maju rasplakala, a Top je pokušao da je smiri.

"Te suze su iskrene i to su suze koje želim da vidim. To više govori o tebi sada neko svaka reč koju si izgovorila, svaka tvoja glupost, svaka odbrana koja je pogrešno uperena, svaka tvoja žaoka puna otrova", rekao je Topić.

"Meni je ova noć draža nego bilo koja druga, jer vidim Maju Nikolić koja iskreno plače i koja ćuti i to je moja pobeda jer sad znam da si na pravom putu", dodaje on.

Maja se na ove reči potpuno otvorila i izrazila svoje divljenje Topu kao čoveku, a ceo razgovor ovo dvoje možete pogledati ovde.



Autor: I.M.
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>