Region

Svet

Tijana Dapčević: Gluma je uzbudljivija od pevanja!

Nakon što je 24. aprila premijerno izvedena predstava "Pukla bruka", u kojoj igra glavnu ulogu, pevačica ističe da je to za nju sasvim novo iskustvo i da nikada do sada nije doživela ovakav adrenalinski šok

Tijana Dapčević: Gluma je uzbudljivija od pevanja!



Pozorišni komad "Pukla bruka" oslikava jedan malograđanski bračni par (Tijana Dapčević i Miki Damjanović) koji usled loše komunikacije nailazi na nesuglasice i probleme, a čitava predstava praćena je znatnom humorističnom notom.

"Priča nije lokalna, niti treba da se vezuje samo za naše podneblje, radi se o parovima koji žive "kako bog zapovedi" i ne mogu da prevaziđu neslaganje koje nastaje usled nedostatka komunikacije. Ali najvažnije je da na kraju ljubav pobeđuje", kaže Tijana.

Reakcije na predstavu su više nego pozitivne, dok Dapčevićeva otkriva da za dvadeset godina pevačke karijere nije osetila toliku količinu adrenalina na sceni kao na premijeri predstave.

"Sve je bilo fenomenalno, svi smo uživali, publika je više nego zadovoljna! Priznajem da sam imala tremu oko teksta, mislila sam da neću naučiti sve, ali uz pomoć ekipe sam i to savladala", sa oduševljenjem priča makedonska pevačica kojoj je ovo prvi put da stane na pozorišnu scenu.

Uz redovne i iscrpljujuće probe koje su trajale osamdeset dana, Tijana kaže da je uspela da se odlično organizuje i stigne i na turneju u Makedoniji, ali i da ne zapostavi supruga i sina, dok za predstavu planovi tek predstoje.

"Zvali su nas iz Čikaga, Hjustona, Kanade, Bosne i sa raznih strana da igramo ovaj komad, i to je još uvek u planiranju, dok ćemo u Makedoniji sigurno nastupiti krajem avgusta", najavila je pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: tijanadapcevic.info

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>