Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi izbačena iz kuće Velikog Brata 2013!

Večeras su bile nominovane čak četiri ukućanke, a peti takmičar koji je napustio kuću Velikog Brata je Ivana Stamenković Sindi!

Ivana Stamenković Sindi izbačena iz kuće Velikog Brata 2013!



Ove nedelje smo u kući gledali zadatak čija je postavka bila urađena po scenariju serije "Sulejman Veličansteni". Svakom od ukućana je dodeljena po uloga, i to čini se po dobroj proceni karaktera. Videli smo nekoliko klasičnih scena iz serija... svađe, obrt na venčanju, "Strašni sud". Međusobni odnosi u kući su bili nategnuti do granica, a to je kao rezultat imalo sledeće nominacije.

Nominovane su bile Ava, Aneta i Sindi glasovima ukućana, a Maja Nikolić je nominaciju "zaradila" po kazni, nakon što je povredila Maju Volk.

Na samom početku, voditeljka Marijana Mićić je zamolila sve nominovane ukućanke da ustanu i kažu neki pozitivan razlog zašto bi publika trebalo da glasa za neku od drugih nominovanih.

Sindi je o Aneti rekla da je "put do pakla popločan dobrim namerama", Aneta je za Maju Nikolić rekla da iskreno misli da je slatka i draga i da ne veruje da je uradila išta u prethodnih par dana zato što je zla. Maja je rekla da je Ava jedan cvetić koji krasi kuću i bez obzira na sve ima dobro srce.

Za kraj je Ava rekla kako je Sindi zapravo veliko otkriće za nju i da joj je žao ako je ikad imala loše mišljenje o njoj.

Najmanje glasova publike dobila je Sindi, i time je postala peti takmičar koji napušta kuću Velikog Brata. Sindi nije krila svoju radost zbog izlaska, a opširnije o njenom boravku u kući, intrigama i odnosu sa drugim ukućanima saznaćemo opširnije u VB Magazinu.

Autor: I.M.
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>