Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ukućani se okreću protiv Ave (Video)

Unutar ispovedaonice, Žarko je rekao Velikom Bratu kako smatra da Ava samo koristi njegovog brata da bi bila u centru pažnje. Kasnije u toku dana i drugi ukućani su komentarisali Avino ponašanje.

Veliki Brat 2013: Ukućani se okreću protiv Ave (Video)



U kuhinji su Žarko, Željko, Aneta pričali o Avi, Žarko misli da su česte oscilacije raspoloženja gluma da bi Ava privukla pažnju na sebe i pobedila.

Sindi i Soraja su smatraju da Ava pokušava da napravi scenu u kući poput Nemeša i Marijane, kako bi pobedila dok izigrava žtrvu.

Jedina koja je ostala uz Avu je Maja. Ava joj se žalila na svoje ljubavne jade: "Sa Željkom je identična situacija kao sto je bila sa Urošem, bili smo super neko vreme dok mu neko nije napunio glavu i okrenuo ga protiv mene."

Obe su se složile da to rade Sindi i Žarko i da je Žarko zapravo loš.

Čak i najvećoj zaštitnici starlete, Vendi, je svega dosta. Ona je uverena da se Ava folira, na šta se Milić nadovezao izjavom da je odmah video da je ona prava glumica i da zna da zaplače kad hoće.

U razgovoru sa bratom, Željko je rekao kako je uveren da Ava od početka ima scenario, a da samo menja mušku ulogu. "Ona želi da bude žrtva", rekao je Željko.

Ostale ukućanke su prokomentarisale kako Avi plan za planom propada, i kako joj ponestaje muškaraca.

"Prvo je probala sa Urošem pa ju je on oterao, sada se isto dešava sa Željkom... Ko joj ostaje? Milić?", rekla je Sindi na šta su se ostale ukućanke nasmejale.

Ceo razgovor ukućana možete pogledati ovde.



Autor: I.M.
Foto: Screenshot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>