Region

Svet

Vlada Vuksanović odbio ulazak u Velikog brata!

Vlada Vuksanović odbio je ponudu da uđe u “Velikog brata” i pridruži se Avi Karabatić, koja je još od “Survajvera” ludo zaljubljena u njega.

Vlada Vuksanović odbio ulazak u Velikog brata!



Iako je ideja producenata bila da zgodni maneken dodatno “zabiberi” ovaj šou, tako što će se samim pojavljivanjem umešati u novu ljubavnu vezu Ave i Željka, to se neće desiti jer je bivši dečko Nataše Bekvalac i Cece Ražnatović danas odbio ponudu “Emotiona“.

Vlada je otišao na sastanak sa producentima “Velikog brata”, saslušao je njihovu ponudu, ali se na kraju zahvalio na njoj i odbio je, kaže izvor  blizak manekenu i dodaje:

"Želja ljudi iz “Emotiona” bila je da se on pojavi u kući i da nastane nova španska serija, pošto je opšte poznato da je Ava ludo zaljbljena u njega i da je više puta tokom protekle dve nedelje izrazila želju da ga vidi u emisiji kao svog zaštitnika. Producenti nisu žalili novca i ponuda je bila više nego korektna, ali je Vuksanović ipak rešio da ne učestvuje u ovom rijalitiju, pre svega jer ne želi da bude deo ljubavnog trougla, pošto je Ava pre nekoliko dana otpočela romansu sa Željkom" zaključio je izvor.

Inače, Vladi Vuksanoviću su pred početak ovogodišnje sezone rijalitija stigle ponude i sa Pinka i sa B92 da učestvuje u “Farmi” i u “Velikom bratu”, ali je on obe ponude odbio.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>