Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ava i Uroš pokušali da sabotiraju ukućane!

Pripadnici opozicije Ava Karabatić i Uroš Ćertić pokušali su da sabotiraju dnevni zadatak članova Vlade "Velikog Brata". Oni su probali da zaustave vetrenjaču, ali im to nije pošlo za rukom.

Veliki Brat 2013: Ava i Uroš pokušali da sabotiraju ukućane!



Njih dvoje su u jednom trenutku izleteli iz kombija u kome spavaju i počeli da guraju takmičare koji su okretali vetrenjaču. Njen rad je bio blokiran tokom nekoliko sekundi, ali nedovoljno da bi zadatak bio proglašen neuspešnim.

Željko Stojanović je zagrlio Avu, podigao je i sklonio od vetrenjače. Petrući se kasnije požalio "Velikom Bratu" da ga je Uroš udario u pokušaju da ga ometa.

"Uroš je hteo da zaustavi Petrućija da vrti vetrenjaču ali nije bilo fizičkog obračuna niti je to bilo ozbiljno već deo šale i igre", rekli su nam u "Emoušnu" a za to vreme svi ostali takmičari smatraju da je se Uroš ipak previše uživeo u ulogu i bio grub.

Nešto kasnije, Uroš je zgrabio za ruke Žarka koji je okretao vetrenjaču. U tom trenutku Ava je pokušala da blokira vrata kako niko ne bi mogao da mu pomogne, ali ukućani su uspeli da izađu u dvorište i ponovo pokrenu vetrenjaču.

Sindi se naljutila na Avu jer joj je ova obećala da neće prilaziti vetrenjači.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>