Svet

Region

Pevačica Cakana sukobljena s gubitkom: Majka preminula na Kosovu

Pevačica Dragana Radosavljević Cakana suočava se sa teškom tugom nakon iznenadnog gubitka majke koja je preminula na Kosovu.

Pevačica Cakana sukobljena s gubitkom: Majka preminula na Kosovu Foto: Printscreen Youtube/RTK2

Prema izveštaju medija, majka Cakane je nedavno preminula.

Dragana Radosavljević Cakana se trenutno nalazi na Kosovu, mestu gde je njena majka živela i gde je sada sahranjena. Delić svojih osećaja podelila je javno: 


"Trenutno sam na Kosovu i ostajem ovde neko vreme. Moj dragi mama preminula je i sahranjena je u četvrtak," izjavila je pevačica za Kurir.Foto: Printscreen Youtube/Suzanin izbor


Do zadnjeg dana je bila sa osobom koja joj je podarila život.

"Zamisli kako se osećam, tužno. Bila sam sa njom do zadnjeg dana. Umrla je nakon kraće bolesti. Doživela je lepe godine, bila je voljena. Kada izgubite oba roditelja shvatite šta su vam značili i koliko vam znače. U glavi mi je sada svaki trenutak proveden sa njom." - izjavila je Dragica.

Dragica Radosavljević Cakana je ranije govorila koliko strepi što je njena porodica na Kosovu:

"U kontaktu sam sa familijom na Kosovu. Dole je stvarno teško živeti. Sama činjenica da ja moram kad idem kući kod moje mame da menjam neku tablicu, da prelepljujem nešto malo je poražavajuća, ali šta da radimo. Valjda će se nekako dogovoriti da se makar ne mrzimo." - ispričala je Cakana prošle godine, pa dodala:


"Kad je normalno stanje nemam strah, znam da su mi i braća dole pa me to smiriuje. Tamo su mi i sestra i zet koji su mobilni. Kad su neke teže situacije onda sam zabrinuta, to je prirodno." - ispričala je Cakana u emisiji Puls Srbije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>