Region

Svet

Ana Bekuta i Mrka: U kuću Velikog brata samo zajedno!

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić, jača polovina pevačice Ane Bekute, rekao je da bi pristao da uđe u kuću "Velikog brata", ali da za to ima dva uslova.

Ana Bekuta i Mrka: U kuću Velikog brata samo zajedno!



Prvi, da mu društvo pravi Ana Bekuta, a drugi da mu organizatori isplate 20.000 evra, koje bi on odmah prosledio u humanitarne svrhe.

"Čuo sam da traže nekog političara da uđe u taj šou. I evo, ja bih ušao tamo na neki vikend, kada nemam mnogo posla, ali samo pod uslovom da sa mnom krene i Ana. Mogao bih da uđem tamo i sa koleginicom, ali za to bih morao da tražim dozvolu od Ane", kaže Mrkonjić i objašnjava da je njegov motiv da uđe u rijaliti bio da pre svega pomogne nekom siromahu.

"Moj uslov za ulazak jeste da mi organizatori daju 20.000 evra, koje bih odmah uplatio u humanitarne svrhe, pošto meni pare ne trebaju. Ako već snimaju 24 sata neka plate i pomognu sirotinji", dodaje Mrkonjić.

"Emotion", navodno, zaista ovih dana intenzivno traga za poznatim političarem koji bi ušao u kuću Velikog brata. Na nezvaničnom spisku se nalazi poslanica Nevena Adžemović, koja kaže da joj ne pada na pamet da se time bavi. Vladan Glišić, za koga se spekuliše da bi možda ušao, jer je jedan od učesnika gej aktivista, rekao je da to ne bi učinio iz principijelnih razloga.

Autor: B.B.
Izvor: Press, Informer
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>