Region

Svet

Farma 2013: Miki Mećava zavodi red, Ekrem poljubio Gordanu!

Novi gazda imanja, koji je došao na mesto Ekrema Jevrića, Miki Mećava, nije časio ni časa da preraspodeli zaduženja i opomene pojedine ukućane.

Farma 2013: Miki Mećava zavodi red, Ekrem poljubio Gordanu!



Nakon kritike zadruge zbog neadekvatnog održavanja štale, Mećava je odredio da će Era i Dule voditi računa o životinjama, dok je Ljuba dobila zadatak da brine o ishrani teladi.

Ne tako blag gazda, upozorio je farmere da ga ne prekidaju, ne dobacuju i da mu daju vremena. Takođe im je zabranio šaputanje, ali je zato dozvolio ljubljenje. Miki je napravio i dogovor sa ukućanima da sve što uzmu, bilo da piju ili jedu, moraju da vrate na mesto, kako ne bi kuća bila neuredna, u čemu ga je najpre podržao Ekrem.

Pošto je podelio neke od zadataka, novi gazda se obratio i Seksi Sandri, rekavši joj da ne "bleji", već da se trudi i da gleda i uči, jer su joj brojni farmeri zamerili zbog toga što je "premlitava".

U priču se ubacila i Stanija, koja svoje počasno mesto pored gazde nije izgubila promenom glave kuće, pitajući Ekrema da li se jutros, dok je starleta spavala, ljubio sa glumicom Bjelicom u usta, na šta je on rekao da jeste.

"Živa istina! I šta imaš ti sad protiv toga? Znači čula si, pa dobro!", rekao je Ekrem, praćen aplauzom i ukućana.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>