Region

Svet

Ana Sević: Nisam pokvarila ničiju vezu! Darko je bio slobodan! (Foto)

Pevačica Ana Sević je priznala da je već dva meseca u vezi sa kolegom Darkom Lazićem, i dodala da je pevač bio slobodan kada su njih dvoje započeli vezu, i na taj način opovrgla glasine o navodnom ljubavnom trouglu.

Ana Sević: Nisam pokvarila ničiju vezu! Darko je bio slobodan! (Foto)



Pevačica je nakon brojnih nagađanja u medijima ipak potvrdila da je u vezi sa Darkom, koji joj je, kako kaže, bio najveća podrška nakon udesa koji je nedavno doživela.

"On mi je psihički mnogo pomogao. Da nije bilo njega, ne znam kako bih kroz sve ovo sama prošla. Super nam je i srećni smo", izjavila je Ana, koja se uspešno oporavila nakon saobraćajke.



Mediji pišu da se zvezde "Granda" Ana i Darko viđaju još od Nove godine, kada je pevač bio u vezi sa izvesnom Draganom iz Beograda, koju je, navodno, ostavio zbog njene preterane ljubomore, ali Sevićka demantuje ove navode, tvrdeći da su oni počeli da se zabavljaju tek nakon što je Darko raskinuo sa tadašnjom devojkom.

"Ničiju vezu nisam pokvarila, taman posla! Ja devojku neću ni da komentarišem, jer je ona prošlost. Oni nisu bili zajedno kada smo nas dvoje počeli da se viđamo", rekla je Ana.

Autor: B.B:
Izvor: Star
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>