Region

Svet

Dušan Svilar: Jedva čekam da se oženim!

Pevač Dušan Svilar često je tema pisanja raznih medija od kada se pojavio na "Beosongu" sa pesmom "Spas". Iako su mnogi tvrdili da je njegova pesma trebalo da pobedi, Dušan je osvojio drugo mesto.

Dušan Svilar: Jedva čekam da se oženim!



Ipak, on nastavlja dalje da gradi svoju karijeru i da uživa u ljubavi sa Andreom sa kojom je u vezi tri godine, a koja živi i studira u Melburnu.

"Andrea i ja smo se upoznali posle mog nastupa u Detroitu. Prišla je njena majka i poželela da nas slika. Čim sam je ugledao u meni se desilo nešto neobično", rekao je Svilar.

Iako se viđaju jednom u tri meseca, Dušan kaže da im je to sasvim dovoljno da njihova ljubav svakim danom sve više jača. Pevač navodi da je Andrea pri kraju studija političkih nauka i da se bliži dan kada će razmmišljati o daljim koracima.

"Za mene bi najveći uspeh bio kada bih sa svojom srodnom dušom imao život kakav imaju moji roditelji. Iako su godinama u braku, kad ih vidim zajedno jasno je da među njima ima neverovatno mnogo ljubavi", pohvalio se Dušan i dodao: "Volim decu i smatram da za dvoje ljudi koji se vole nema većeg bogatstva od podizanja potomstva".

Autor: M.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>