Region

Svet

Sara Jovanović u spotu repera Džoneta Hastle (Foto)

Nikola Banović, mladi reper poznatiji kao Džonet Hastla, snimio je spot za pesmu "Sara Jo", koja je posvećena članici grupe "Moje 3".

Sara Jovanović u spotu repera Džoneta Hastle (Foto)



U spotu koji bi trebalo da se pojavi za par dana reper glumi običnog dečka koji je zaljubljen u poznatu pevačicu.

"Saru sam prvi put primetio kao i većina ljudi, u šou programu "Prvi glas Srbije". Njena pojava, energija i glas odmah su me opčinili. Zaljubljenost i divljenje iskazao sam onako kako najbolje znam - kroz stihove", rekao je Džonet  Hastla.

Pesma je nakon pojavljivanja na Youtube-u za dva dana preslušana 30.000 puta, ali je u međuvremenu sklonjena, a Nikolu je ovaj podatak oduševio.



"Pozitivni komentari stizali su i od ljudi iz sveta rep muzike sa kojima sam ranije sarađivao. Na kraju smo odlučili da snimimo spot, a Sara je na moje oduševljenje pristala da se pojavi u njemu, pored svih obaveza koje trenutno ima. Nijednog trenutka nije pokazala stav nadmene zvezde kakav bi neko možda očekivao. Njena skromnost i ljubaznost mi i dalje ne daju da se odljubim", iskreno je rekao mladi reper, a ni Sari sigurno nije bio problem da učestvuje na snimanju spota, budući da je trebalo da glumi samu sebe.



"Ideja spota bila je da prikažemo jednog običnog dečaka fasciniranog poznatom pevačicom i sve muke kroz koje on prolazi. Verujem da je Sara uživala u sceni kada me udara u glavu, jer je na njen zahtev ta scena više puta snimana, sve dok konačno nije bila zadovoljna", našalio se Nikola Banović, koji se u spotu pojavljuje u zavojima na glavi, a vide se i mrlje od krvi.

Između ostalih, Nikola je morao da učestvuje u scenama gde ga Sara bije, koje se kako on kaže "bile kao prave". Iako je bio prebijen od strane Sare, misli da mu se žrtva isplatila



"Ova pesma i spot biće mi podstrek za nove projekte, a poznanstvo sa Sarom će mi, pored inspiracije za nove pesme, nadam se doneti i nastavak saradnje sa njom kada je muzika u pitanju", kaže Džonet Hastla.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>