Region

Svet

Soraja i Ekrem u rijalitiju za 2.000 i 2.500 evra!

Umesto Igbale, glavni adut Pinka na imanju u Lisoviću biće Vesna Vukelić, koja će oživeti sećanja sa Ekremom Jevrićem, dok će produkcija "Velikog brata" pokušati da privuče urbaniju publiku sa starijom gardom pevača i uspešnim manekenkama.

Soraja i Ekrem u rijalitiju za 2.000 i 2.500 evra!



Ove godine "Farma" i "Veliki Brat VIP" biće emitovani skoro u isto vreme. Produkcije su se potrudile da izaberu što atraktivnije učesnike i dobro da ih plate. Prema pisanju domaćih medija, učesnici će dobijati između 300 i 2.500 evra nedeljno.

U "Farmu" će ući 22 javne ličnosti, od kojih će najmanje honorare od 300 evra dobiti zvezde "Granda": Andrija Marković, Saška Karan, Miki Mećava, Seksi Sandra, Marjan Kamenović, maneken Filip Panajotović, reper Ša, Danijel Alibabić, radio voditeljka Olivija Rogić, Vesna Rivas, misica Jovana Nikolić i Filip Mitrović, dok će Dule i Radojka Bogdanović zajedno zaraditi 400 evra.

Malo veće honorare ugovorili su Era Ojdanić, koji će po nedelji dobijati 500 evra, a njegova koleginica Zorica Marković uzeće 700 evra.

Među najplaćenjijim učesnicima našli su se starleta Stanija Dobrojević i Goca Božinovska, koje su svoj ulazak naplatile 1.000 evra po sedmici.

Istu sumu će dobiti Vesna Vukelić Vendi da bi oživela sećanja sa najplaćenijim takmičarom Ekremom Jevrićem (2.500 evra), čija je supruga Igbala u poslednjem trenutku odlučila da ne uđe u šou.

Produkcija "VIP Velikog Brata" pokušaće da privuče malo urbaniju publiku. Imena svih takmičara, koji će se obresti u kući na Košutnjaku još uvek nisu poznata.

Međutim, šuška se da će najveće pare među do sada poznatim takmičarima uzeti Soraja Vučelić, koja je potpisala govor na 2.000 evra. Ava Karabatić, Sanja Papić, Milić Vukašinović, Sejo Kalač i Ivana Stamenković – Sindi uzeće 1.500 evra, a po 1.000 dobiće Jovana Švonja, Nevena Milćević, pevačica Darija Stanojević, i glumac Branislav Petrušević.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>