Region

Svet

Ekrema Jevrića dočekali fanovi u Podgorici

Stotinak fanova dočekalo je juče glavnu muzičku zvezdu Amerike i Kanade Ekrema Jevrića, koji je na naslovne strane dospeo zahvljujući svojoj pesmi "Poso,kuća".

Ekrema Jevrića dočekali fanovi u Podgorici



Verni fanovi su ga dočekali burnim aplauzom, a Ekrem se u stilu prave zvezde predstavnicima medija.

"Vidim da ste dobra omladina i dobri ljudi Crnogorci. Ja sam doveo mog kolegu koji vrlo dobro zna da peva crnogorske pesme. Napravićemo jedan koncert, ako može ikako, ako imate neku vezu za hotel Crna Gora, da tamo napravimo koncert ili nešto, šta znam,"-rekao je Jevrić.

Ekrem već 20.godina živi i radi u Americi i kaže da nema zarade od njegove popularnosti. Nedavno se pojavio i u reklami "Dolce&Gabbana", a novinarima je objasnio kako je došlo do saradnje sa njima.

"Ja sam sedeo tu na jedno mesto, a oni su došli jedna ženska i muškarac i pitali me 'Jesi li ti Italijan'. Ja sam rekao da nisam ali da živim blizu Italije. Oni kažu može li da se slikamo sa tobom i da se potpišeš i mi ćemo te zvati za 10 dana. Ja sam rekao da nema problema. Prošlo je 10 dana i oni su me zvali. Kažu - spremi se, dolazi auto po t�be - i auto je došlo," -završio je Jevrić.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>