Region

Svet

Andrija Aki Marković, Ekrem Jevrić i Katarina Grujić na humanitarnoj žurci (Foto)

Andrija Aki Marković, Ekrem Jevrić i Katarina Grujić uživali su na popularnom beogradskom splavu na kome je pevala atraktivna pevačica Mia Borisavljević.

Andrija Aki Marković, Ekrem Jevrić i Katarina Grujić na humanitarnoj žurci (Foto)



Od poznatih, najveću pažnju među gostima je privukao najpoznatiji bivši farmer Ekrem Jevrić koji se veselio sa prijateljima, u jednom trenutku se čak popeo na binu i zapevao svoj najveći hit i oduševio sve prisutne pozitivnom energijom koju širi.


Foto: Beogradnocu.com

Osim njega, još jedan bivši farmer sinoć se provodio na ovom splavu. Reč je o Andriji Akiju Markoviću, koji je u jednom trenutku pozvan na binu zapeva nekoliko pesama, a tih nekoliko se na kraju svelo na dobrih pola sata i on je za to vreme podigao prisutne na noge, a naročito svojom novom pesmom "Iskoristi me".


Foto: Beogradnocu.com

Seksipilna pevačica Katarina Grujić ni sinoć nije odolela noćnom životu koji Beograd nudi jer se i ona provodila na "Blaywatch"-u i mamila uzdahe svih pristunih muškaraca, naročito zbog provokativnog dekoltea.


Foto: Beogradnocu.com

Ona i Aki nisu odeleli da se kasnije fotografišu sa Jevrićem, a sa splavu su otišli vidno raspoloženi, što znači da su se dobro proveli.

Autor: I.M.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>