Region

Svet

Ekrem Jevrić: Ne radim ništa, sinovi me izdržavaju

Bivši učesnik Farme i internet zvezda Ekrem Jevrić trenutno se nalazi u Americi, gde uživa u letu, sunčajući se i kupajući se. Sa svojim bivšim cimerima kaže da nema nkakav kontakt, jer je njegova žena Igbala zbog Vendi pocepala papir sa telefonima.

Ekrem Jevrić: Ne radim ništa, sinovi me izdržavaju



"Evo me odmaram, ne radim baš ništa" - kaže Ekrem i dodaje: Igbala mi je pocepala papir na kom su bili ispisani telefoni. Igbala zbog Vendi sve obrisala" - kroz osmeh priča Ekrem i kaže da se sa Vendi nije čuo od završetka Farme.

"Čuli smo se samo odmah posle Farme, ja sam nju pozvao i to je sve. Okej. Nije
istina ono što je pričala da sam je zvao sto puta. Nemam ja broj. Pocepala ga Igbala."

Ekrem dodaje da trenutno ništa ne radi i da ga izdržavaju njegovi sinovi:

" Sinovi me idržavaju. Okej. Znaš. Njih trojica rade i plaćaju." Na pitanje da li plaira uskoro da počne nešto da radi, bivši farmer odgovara: "Nema ovde u Njujork posla. Pevao sam pre nekoliko dana na nekoj svadbi. Otpevo dve pesme i to je. Okej. Zvao me neki, treba da idem da snimam neki muvi. Treba da dođe taj neki iz Kanade pa da se dogovorimo. Reko da će da mi da 100000 dolara. Okej. to je dobro."

Ekrem ne zna da li će uskoro posetiti Srbiju: "I don t know. Nemam pojma. Imam neke obaveze, pa nisam mogo, a biće, okej, biće za mesec dana otprilike."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>