Region

Svet

Nataša Bekvalac: Dača i ja smo još uvek porodica

Poznata Novosađanka Nataša Bekvalac izjavila je da je u odličnim odnosima sa svojim bivšim mužem Danilom Ikodinovićem, kao i da su napokon svo troje srećni.

Nataša Bekvalac: Dača i ja smo još uvek porodica



Ona je u emisiji "Ja to tako" rekla da ne može da se pomiri sa Dačom jer se zapravo nikad nisu ni posvađali kao i da su danas, posle burnog razvoda svi srećni.

"Bilo je veoma teško, ali uradili smo pravu stvar. Odstranili smo ono najgore u našoj vezi i sada se pomažemo koliko možemo. Ipak smo skoro kao porodica", rekla je Nataša.

Bekvalčeva je rekla i kako je najteži posao biti roditelj, ali da ona uživa u svojoj Hani, koja je u emisiji poručila da je njena mama najbolja na svetu, kao i da želi da Nataša ostane samo njena mama, što je pevačicu vrlo iznenadilo.

"Uglavnom sam zbog svoje iskrenosti i otvorenosti bila jako povređivana od ljudi koji su mi bili jako bliski i koje sam smatrala svojim najboljim prijateljima", rekla je Nataša osvrćući se na svoja najteža razočarenja.

"Ima mnogo lepših, mnogo pametnijih, mnogo zgodnijih, mnogo uspešnijih od mene, ali imam ja nešto", skromno je sebe opisala Nataša.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>