Region

Svet

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš snimaju duet?

Nakon povratka u Srbiju i pomirenja sa koleginicom i prijateljicom, Tanja Savić sve više je pod pritiskom javnosti.

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš snimaju duet?



"Jednostavna sam osoba, ne pravim skandale i nikad nikome nisam poželela zlo. Međutim, to što slabo pričam o svom privatnom životu dušebrižnicima daje za pravo da izmišljaju priče o meni", iskreno je rekla Tanja.

Ona je demantovala navode medija da je od supruga morala da pobegne u sigurnu kuću i dodala da je srećna što pored sebe ima čoveka koji razume njen posao.

"Srećni smo i zadovoljni što kroz život koračamo zajedno zaljubljeni kao i prvog dana. Dušan i ja se radujemo svakom novom danu sa našim sinovima i ne dozvoljavam da mi se iko meša u brak", kaže pevačica.

Otkako se vratila u Srbiju sve joj je nekako novo i misli da nekome očigledno smeta njen povratak, a jako je povređena što se o njenoj porodici pričaju loše stvari.

Saša Popović predložio je da Tanja Savić snimi duet sa koleginicom Slavicom Ćukteraš. Ovim duetom, ako bude snimljen, dve Zvezde "Granda" mogle bi da krunišu svoje pomirenje. Međutim, popularna pevačica još uvek nije sigurna da li će se vratiti pevanju i kaže da će o tome razmisliti kroz dve godine.

Autor: M.P.
Izvor:Press
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>