Region

Svet

Igor Terzija na Beosongu: Da li večiti drugi može da pobedi? (Video)

Igor Terzija, muzičar i finalista prve sezone takmičenja "Prvi glas Srbije" nastupa večeras u polufinalnom takmičenju "Beosong" na kojem se bira pesma koja će nas predstavljati na "Eurosongu".

Igor Terzija na Beosongu: Da li večiti drugi može da pobedi? (Video)



Terzija će nastupiti pod rednim brojem dva, a da li slučajno ili igrom sudbine ovo je bila njegova pozicija i u takmičenju "Prvi glas Srbije" kada je završio na drugom mestu.

Rođen je 30. aprila 1986. godine u Subotici. Muzikom je počeo da se bavi sa 15 godina.

Svoja prva muzička i pevačka umeća pokazuje 2007. godine na festivalu "Budva" sa pesmom "Tebe bih", a odmah potom i na Radijskom festivalu "Feras" 2007. sa pesmom "Ako se ljubav zove kao ti", sa kojom kupi odlične kritike. 2011. godine prijavljuje se na najveće muzičko takmičenje na ovim prostorima, "Prvi Glas Srbije", gde ulazi u super finale i osvaja drugo mesto.

Večeras će se publici predstaviti sa pesmom "Moja svetlosti" za koju je muziku i aranžman uradio Aleksandar Filipović, a za tekst je bio zadužen Rastko Savić.

Igor se dobro spremio za svoj nastup, za koreografiju se pobrinuo Dance Factory dok je njegov stajling osmislila Marina Milovanović.



Autor: S.P.
Foto: PrintScreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>