Region

Svet

Mina Kostić: Ćerka pati zbog mojih odluka

Mina Kostić priznaje da su joj se smučile afere kojima se svakodnevno bombarduju ljudi u Srbiji. Najradije bi da ne čuje i ne vidi ništa, da sebe poštedi loših vesti i krivo joj je što je to nemoguće.

Mina Kostić: Ćerka pati zbog mojih odluka



- Samo bih da gledam svoja posla, svoje dete, posao, kuću, ali džaba. U moru groznih stvari koje nam se dešavaju oduševim se kada pročitam ili čujem neku lepu vest. Jedva čekam da zaigram i zapevam na Adilovoj i Aninoj svadbi. Mnogo sam se obradovala kada sam pročitala da su se pomirili Nevena i Srđan Adžemović, da su ponovo zajedno Kristina Bekvalac i njen bivši suprug. To je divno, pre svega zbog dece - kaže Mina.

Da nećete možda i vi da se pomirite sa Igorom, ocem vaše ćerkice?
- Ne, ne aludiram na tu priču. Igor i ja i nismo u svađi, imamo normalnu komunikaciju. Ipak, Anastasija pati zbog našeg razlaza. Kada sam ostavila Igora nisam bila svesna svega. U teškim trenucima čovek se iznervira, ne razmišlja trezveno, donosi prebrze odluke. Tako je bilo i sa mnom. Svi smo mi u takvim situacijama sebični, gledamo samo kako da nama bude lakše, nismo dovoljno svesni kako će deca reagovati.

Autor: S.P.
Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>