Region

Svet

Sergej Ćetković pomaže bolesnoj devojčici

Novac od prodatih DVD izdanja Sergej Ćetković će uputiti osmogodišnjoj devojčici iz Beograda, Tijani Ognjenović kojoj je potrebna hitna transplantacija srca.

Sergej Ćetković pomaže bolesnoj devojčici



DVD izdanja sa prethodnim Sergejevim koncertom u Areni prodavaće se u holu Kombank Arene na dan koncerta, 14. februara, a ovom novcu biće dodata i dosadašnja suma od prodaje istog tiraža.

"Tijani je potrebna transplantacija srca, zahvat će biti urađen u Hjustonu, a za to je potrebno pola miliona dolara", rekao je Sergej. Prošli put na isti način je prikupljen novac za Marijanu Ševo, koja je dobila novo srce, i na tom računu je ostalo pola miliona dinara koji će sada biti prosleđeni osmogodišnjoj Tijani.

Sergeja Ćetkovića će na koncertu u četvrtak pratiti 20 muzičara uz odlično ozvučenje i scenografiju. Kao specijalni gost nastupiće italijanski pevač Sal Da Vinči. Sal Da Vinči živi u Napulju, a na muzičku scenu probio se osvajanjem "Festival Italiano" kao i trećim mestom na čuvenom muzičkom festivalu u San Remu 2009. Godine. Sa Sergejem na sceni će izvesti pesmu "Pogledi u tami" prepevanu na italijanski jezik.

Ulaznice po cenama od 1500, 1700, 1900, 2300, 2500, 2700 dinara mogu se nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: Kombank Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus


>