Region

Svet

Gordana Šaulić negira: Gocićima smo vratili dug!

Supruga pevača Šabana Šaulića naglašava da poseduje dokaze da su još 1994. godine bivšim prijateljima isplatili 94.000 tadašnjih maraka.

Gordana Šaulić negira: Gocićima smo vratili dug!



Gordana Šaulić tvrdi da Šaban i ona ne duguju 50.000 evra nekadašnjim porodičnim prijateljima Gordani i Božidaru Gocić. Već smo pisali da bivši direktor PGP RTB i njegova supruga potražuju novac jer su Šaulićima pre 19 godina pozajmili 94.000 tadašnjih maraka. Podneli su tužbu 2001, a prema njihovim rečima, tri godine je bio problem da se Šaulićima uruči poziv za suđenje, pa je presuda bez njihovog prisustva doneta u septembru 2005. godine u korist Gocića.

Gordana i Božidar Gocić: Šaulići nam godinama duguju 50.000 evra!
- Gocićima ništa ne dugujemo! Postoje izvodi iz švajcarske banke i ostale priznanice na osnovu kojih se vidi da smo im još 1994. godine sve isplatili. Oni su posle bili i na svadbi naše Sanele 1997. godine. Znači, to su ljudi s kojima smo se mi družili. Boža i Šaban su i posle toga poslovno sarađivali. Ne znam šta im je bilo da nas tuže za dug koji im je vraćen - kaže Goca i dodaje:

- Nas niko nije obavestio o suđenju, to su smešne priče da nisu mogli da nas nađu. Pa mi smo 17 godina na istom broju telefona, mogao je neko i da nas pozove. Aktivno smo se uključili u proces onog momenta kada smo saznali za ishod suđenja na osnovu izvršnog postupka i rešili smo da priložimo dokaze. Moji advokati nisu za to da ih predočavamo štampi jer smatraju da se to podnosi sudu, a ja mogu samo da vam pokažem da oni postoje - zaključuje Šaulićka.U svakom slučaju, krajem februara biće donesena odluka o tome da li će ceo postupak biti ponovljen.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>