Region

Svet

Sara Jovanović: Nisam u vezi sa bivšim dečkom Jovane Švonje!

Juče je objavljena informacija da je superfinalistkinja "Prvog glasa Srbije", Sara Jovanović, u vezi s manekenom Slavkom Moljcem.

Sara Jovanović: Nisam u vezi sa bivšim dečkom Jovane Švonje!



Slavko je javnosti poznat po vezi sa koleginicom Jovanom Švonjom, koja je zbog njega pokušala da se ubije skokom sa mosta u nabujali Dunav.

"Slavku se Sara svidela još dok je gledao takmičenje, ali nije ni pomišljao da će biti u situaciji da s njom ostvari kontakt. Međutim, nedavno su se našli u istom društvu u jednom klubu u Novom Sadu i nisu krili simpatije. Sara, naravno, nije znala da je njena nova simpatija momak o kome su mediji brujali, a zbog kojeg je Jovana Švonja, kako se pisalo, pokušala da izvrši samoubistvo", započinje priču za jedan dnevni list izvor "upućen" u celu priču.

"Oni sada uživaju, ali jedini problem koji trenutno imaju je to što Sara ima mnogo obaveza. Veći deo dana provode kucajući poruke i na telefonu. Slatki su zajedno, jer su lepi i atraktivni. Videćemo šta će biti s njima, ali ako je suditi po početku, biće to lepa veza", zaključio je izvor tog lista.

Međutim, kada su novinari pozvali Saru, kako bi čuli drugu stranu priče, ona je demantovala da su u vezi.

"Istina je samo jedna. Bila sam u tom klubu, gde sam mućkala koktele u sklopu humanitarne akcije za pomoć Branku Grbiću obolelom od leukemije. S tim mladićem sam se slikala, i to je cela istina. Naravno da nismo u vezi, niti smo se ikada sreli nakon te večeri, a još manje čuli", rekla je Sara.

Autor: B.B.
Izvor: Puls, Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>