Region

Svet

Saška i Sara imaju vic za vas: Ovako je izgledalo druženje u kući (Video)

Jasno je da među učesnicama muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije" nema ni zavisti ni ljubomore, u šta ćete se uveriti i sami iz klipa koji je snimila Sanja Dimitrijević.

Saška i Sara imaju vic za vas: Ovako je izgledalo druženje u kući (Video)



Sanja je postavila video klip na svom Youtube kanalu specijalno za sve fanove, a na njemu su Sara Jovanović i Saška Dimitrijević u trenutku ludog zabavljanja za vreme boravka u kući Prvog glasa Srbije tokom takmičenja. Saška je pričala vic, a Sara je sve to demonstrirala u pozadini.

Ovo je samo jedan od primera izuzetno dobrog druženja i fenomenalne atmosfere među takmičarima, a evo šta je Sanja napisala u objašnjenju klipa:

"Ćao ljudi, ovo smo Saška, Sara i ja snimale u četriri ujutru u našoj toploj sobici u tajnoj kući PGS. Saška priča vic, Sara ...ko će ga znati šta radi, a ja sve to snimam!".

"Ovo je samo jedan od milion divnih trenutaka druženja sa finalistima tokom PGS i pamtiću ih do kraja života! Hvala bogu pa sam neke trenutke i snimila pa možemo da ih ponovo pogledamo i da se još po koji put nasmejemo!", napisala je Sara i dodala na kraju: "Saška, Sara, volim vas do neba cimerke moje! Big kiss!!!".




Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>