Region

Svet

Finalistkinje Prvog glasa Srbije zajedno samo na Beosongu

Superfinalistkinje "Prvog glasa Srbije" Nevena, Mirna i Sara pripremaju zajedničku numeru s kojom su konkurisale na festivalu Beosong.

Finalistkinje Prvog glasa Srbije zajedno samo na Beosongu



Međutim, ukoliko im se ukaže prilika da prođu selekciju, izbor za domaćeg predstavnika na Evroviziji biće prva i poslednja prilika kada će ove tri devojke nastupati u tom sastavu.

"Pesma koja je poslata na konkurs za Beosong je rađena veoma ambiciozno u skladu sa ambicioznošću sve tri devojke. Jako je interesantna pesma, brzog ritma, rađena je specijalno za Saru, Mirnu i Nevenu, a tekst je napisala Marina Tucaković", kaže Saša Milošević Mare.

Milošević je, inače, zadužen za muziku i aranžman numere s kojom će superfinalistkinje "Prvog glasa" pokušati da overe karte za Malme, gde se u maju ove godine održava Evrosong. Iako se mnogima ideja o tome da Mirna, Sara i Nevena nastupaju kao ženski bend veoma dopala, Mare kaže da ne postoje takvi planovi.

"Takva ideja ne postoji, njih tri će zajedno nastupati specijalno za ovu priliku. Svaka od njih će imati fenomenalne posebne karijere, to je želja svih nas, kao i njih samih", rekao je Mare.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>