Region

Svet

Saška Janković Prvi glas Srbije: Nemam favorita sve tri su dobre (Video)

Važila je za favorita, ali je ipak ranije ispala iz trke za titulu prvog glasa Srbije. Saška Janković za naš portal govori o ovom prestižnom takmičenju.

Saška Janković Prvi glas Srbije: Nemam favorita sve tri su dobre (Video)



Da li mislite da su komentari žirija doprineli vašem ispadanju iz takmičenja?

"Ne mislim i mislim: Dva takmičara dobiju super komentare. Kao kada vam bake naprave ajvar, vrhunski - da se ne ponavljate jednoj kažete da je razbila kako ga je napravila, a drugoj kako vas je potpuno oduševio njen vanserijski domaći proizvod. I sad, vaše je kako ste razumeli, istina je da su oba fenomenalna! Dobijala sam sjajne kritike od strane žirija, ali isto tako mislim da su neke pohvale ljudi mogli drugačije da interpretiraju."

Ko je po vašem mišljenju favorit, a za koga mislite da će publika glasati?

"Kada su u pitanju tri sjajne talentovane i lepe mlade dame, meni je nemoguće da imam favorita. Da kažem za koga će publika glasati, ne umem - već smo naučili da to zna da bude veoma promenljivo. Međutim, ako bude prepuštena dirigentska palica žiriju, imam pretpostavke ko bi mogao da odnese titulu, ako se dobro pokaže."

Da li imate neke konkretne planove za svoj profesionalni rad?

"Imam, i svi planovi se razvijaju u skladu sa planovima mog, odnosno našeg menadžerskog tima – Prve televizije."

Kako su vaši prijatelji i porodica videli vaše učešće u takmičenju?

"Kao jedno novo veliko iskustvo, kao na ozbiljan korak buduće karijere, kao na nešto gde sam za njih izašla kao pobednik jer sam dala sve od sebe i dobro se pokazala."

Da li ste se nadali da ćete ući u samo finale takmičenja?

"Jesam, verujem, kao i svako ko se prijavio. Verovala sam u finale, iako je konkurencija ozbiljna, ali ništa dalje od finala. Ostalo je došlo kao bonus i zahvalna sam na tome!"



U nedelju je finale takmičenja "Prvi glas Srbije" vi glasajte u našoj anketi koja za sada pokazuje da je Nevena Božović ubedljivo najbolja, ali videćemo, a vi ćete čitati na našem portalu do detalja šta će se dešavati.

Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>