Region

Svet

Sara Jovanović: Ja sam muškarača!

Finalistkinja Prvog glasa Srbije smatra da nije seksepilna i da na nastupima glumi seksi devojku.

Sara Jovanović: Ja sam muškarača!



Sara Jovanović, takmičarka druge sezone šoua Prvi Glas Srbije, uspela je da se istakne svojim glasom i pojavom. Prema mišljenju mnogih, Sara je ozbiljan kandidat za pobednika.

Iako se nije nadala visokom plasmanu, lepa 19-godišnjakinja se plasirala u prvih pet. Ona nije razmišljala o plasmanu, ali je želela da svaki nastup odradi kako treba, do perfekcije.

U šouu se mnogo pažnje poklanja scenskom nastupu, a Jovanovićeva je izjavila da je teško iskombinovati i da pesma bude sjajno otpevana i koreografija bude savršena, ali da ona daje sve od sebe da bi zadovoljila stroge kriterijume.

Jedan od najzapaženijih Sarinih nastupa bio je onaj kada je pevala Rijaninu pesmu "S&M", koji su mnogi okarakterisali kao najseksipilniji. Pevačica kaže da je u privatnom životu malo stidljivija.

"Na tom nastupu sve je bila gluma, a u privatnom životu volim da budem seksi kada to treba. Ne smatram da sam baš seksepilna devojka, naprotiv, uvek sam za sebe mislila da sam muškarača.", izjavila je Sara.

Njen dečko Nikola je maksimalno podržava i nije ljubomoran na sve obožavatelje koje je Sara dobila učestvujući u Prvom glasu. On ju je osvojio svojom originalnošću i zato što je dobar denser.

Sara kaže da nikada nije pomislila da odustane i to je recept za njen uspeh.

Roditelji joj zameraju jedino to što je prestroga prema sebi. Uvek je perfekcionista i sebi postavlja visoke ciljeve.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>