Region

Svet

Koncert Željka Samardžića 8. marta u Beogradu (Video)

Ovo će biti peti nastup popularnog estradnog šarmera u najvećoj dvorani u Srbiji, a karte po ceni od 1.600, 2.400 i 2.800 dinara od srede se mogu kupiti online preko Eventima.

Koncert Željka Samardžića 8. marta u Beogradu (Video)



Željko Samardžić održaće tradicionalni osmomartovski koncert u beogradskoj „Kombank areni“. Ovo će biti peti nastup popularnog estradnog šarmera u najvećoj dvorani u Srbiji, a karte po ceni od 1.600, 2.400 i 2.800 dinara od srede se mogu kupiti na ovom linku.

Željko Samardžić, poznat po emotivnim i romanitičnim pesmama, snimio je nedavno singl „Zaustavite januar“, kojim najavljuje novi disk, čiji se izlazak očekuje početkom februara. Kao autori pesama biće zastupljeni Marina Tucaković, Dragan Brajović Braja, Dejan Abadić, Alek Aleksov i drugi.

Željko Samardžić je do sada snimio 12 albuma u izdanju renomiranih izdavačkih kuća sa tiražom od preko 2.700.000 prodatih primeraka, što ga svrstava u kategoriju visoko tiražnih pevača!

Prvi veliki solistički koncert je održao 1996. u Beogradskom Sava centru koga je te godine tri dana zaredom punio, a tokom svoje karijere u toj dvorani je nastupio 36 puta. Treba napomenuti da je Željko Samardžić mnogo koncerata održao širom ex Yu prostora od kojih treba izdvojiti Beogradsku Arenu (4 koncerta), Zagrebačku, Zeničku, Skopsku Boris Trajkovski Arenu, Splitsku Spaladium Arenu, zatim Sarajevsku Skenderiju i Olimpijsku dvoranu Zetra...itd. Svoje koncerte je održavao i širom Evropskog kontinenta,kao i u Americi, Kanadi, Australiji.

Singlom "Zaustavite januar" Željko Samardžić najavljuje novi studijski album koji će se naći u prodaji početkom februara 2013.godine, a posetioci koncerta će imati priliku da pesme sa novog cd-a čuju uživo u Kombank Areni!



Autor: S.P.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>