Svet

Region

Olivija Kulpo je nova Mis univerzum (Foto)

Mis Amerike Olivija Kulpo, 20-godišnja studentkinja iz Bostona, sinoć je izabrana za Mis univerzuma na velikom finalu održanom u luksuznom rizortu "Planet Hollywood" u Las Vegasu.

Olivija Kulpo je nova Mis univerzum (Foto)



U konkurenciji 88 lepotica iz svih zemalja sveta, titulu najlepše ponela je Olivija Kulpo i tako Americi vratila krunu mis univerzum posle više od decenije pauze.



Kako tradicija na ovim takmičenjima i nalaže, Olivija je bila i više nego iznenađena kada je shvatila da je žiri izabrao uprao nju da narednih godinu dana nosi lentu najlepše žene univerzuma, pa je i zaplakala.



Simpatična Amerikanka, koja je sebe u predstavljanju opisala kao štreberku koja je opsednuta sviranjem violončela, imala je i manji peh na sceni kada se saplela o svoju svečanu haljinu, ali joj sudije to nisu zamerile.



Dan pred veliko finale, žiri je već sastavio spisak 16 najlepših devojaka, a velike šanse kladionice su davale predstavnicama Južne Afrike i Ekvadora, ali se one nisu našle ni među prve tri.



Za prvu pratilju izabrana je mis Filipina Dženin Tugonon, dok je druga pratilja mis Venecuele Irene Sofija Eser Kintero.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: AFP, Reuters

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>