Svet

Region

Mis univerzum: Srpkinja na dnu kladioničarske liste (Foto)

Dan uoči finala takmičenja za mis univerzum situacija na kladionicama nije nimalo povoljna po srpsku misicu Branislavu Mandić, kao ni Crnogorku Andreu Radonjić.

Mis univerzum: Srpkinja na dnu kladioničarske liste (Foto)



Razlog zašto su im šanse za uspeh male, jasan je čim se njihove fotografije uporede sa favoritkinjama - Mis Južne Afrike i Mis Ekvadora.

Prema prognozama svetskih kladionica, šanse srpske predstavnice, kao i ostalih devojaka sa prostora bivše Jugoslavije da se nađu među deset najlepših na takmičenju za mis univerzum su male i nikakve.

Naša Branislava Mandić je pri samom dnu liste na 64. poziciji, dok je misica iz Crne Gore, Andrea Radonjić, nešto bolje plasirana na 61. mestu. Neuporedivo bolje kvote od naše predstavnice ima mis Hrvatske Elizabeta Burg koja je 13, kao i mis Kosova Diana Avdiu koja je na kladionicama 15.

Budući da se radi o takmičenju lepote, već na prvi pogled je jasno da kao ni prethodnih godina nismo uspeli da na svetsko takmičenje pošaljemo najlepšu, iako često znamo da se dičimo time da naša zemlja ima najlepše žene, ako ne u svetu, onda bar u Evropi.

I dok Branislava deluje simpatično na promo fotografijama, utisak je sasvim drugačiji kada se pogledaju fotografije snimljene ovih dana u Las Vegasu, gde se mis univerzum i održava. Isto važi i za njenu suparnicu iz Crne Gore.

Najveće šanse u finalu koje je zakazano za sutra, u ekstravagantnom i luskuznom hotelu "Planet Hollywood" imaju mis Južne Afrike, mis Ekvadora i mis Češke Republike. Poslednja na kladioničarskoj listi je devojka iz Gabona.

Na finalnom izboru će nastupiti bend "Train", a vlasnik licence je Donald Tramp.



Mis Ekvadora Karolina Perez (kvota 8:1), ima 20 godina i dve opsesije - Džonija Depa i svoj iPod. Iako studira novinarstvo, bavi se šou-biznisom, pevanjem i plesom, za šta je talenat nasledila od majke, profesionalne pevačice.



Mis Južne Afrike Melinda Bam prva je na kladionicama sa kvotom od 13:2. Ova 23-godišnja lepotica iz Pretorije sa diplomom menadžmenta ima svoju kolekciju kupaćih kostima, sa majkom i sestrom je objavila knjigu, a profesionalno se bavi i slikarstvom.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Reuters

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>