Region

Svet

Otvorila dušu: Slavica Ćukteraš boluje od anksioznosti!

Popularna zvezda „Granda” Slavica Ćukteraš boluje već sedam godina od anksioznosti, a tek nedavno je odlučila da to i ispriča javnosti.

Otvorila dušu: Slavica Ćukteraš boluje od anksioznosti!



- Prvi put sam osetila simptome u Las Vegasu dok sam sa “Zvezdama Granda” bila na turneji. Tanja i ja smo ušle u neki butik i tada sam počela da se znojim, drhtim, ubrzano mi je lupalo srce, a onda je počelo i telo da mi trne. Mislila sam da ću doživeti šlog neki. Tanja me je izvela napolje, brzo našla vodu i nakon nekog vremena mi je bilo bolje. Čim sam se vratila u Srbiju, išla sam kod lekara, radila silne analize, a oni su mi rekli da mi nije ništa. Onda sam ih pitala kako može da mi ne bude ništa, a meni se vrti u glavi. Onda su ustanovili da bolujem od anksioznosti - rekla je Slavica u emisiji “Magazin in”, a zatim dodala da za njenu bolest niko skoro nije znao i da se ne povlači i ne pada u depresiju kao mnogi koji boluju od iste bolesti.

- Povremeno mi se dešava taj napad, ali ja se trudim da ne padnem u depresiju. Ja radim, družim se. Opasno je kad se povučete u sebe. Moram da kažem da meni pomaže moj neuropsihijatar, često idem kod njega, a poznajem puno kolega koji takođe boluju od anksioznosti, pa se tako sretnemo kod psihijatra i prepričavamo napade, svako svoj, to je tek smehotres - ispričala je Ćukteraševa.

Autor: S.P.
Izvor: Alo
Foto: Tv Pink

Viber

Izvor: Svet Plus


>