Region

Svet

Ekskluzivno: Dženifer Lopez stiže u ponedeljak sa 50 igrača i 7 IT stručnjaka (Foto)

Kako ekskluzivno saznajemo pripreme u Istanbulu su prošle izvanredno, s obzirom da gostuje prvi put u Evropi i u Beogradu.

Ekskluzivno: Dženifer Lopez stiže u ponedeljak sa 50 igrača i 7 IT stručnjaka (Foto)



Dženifer je preko svojih supervizora, koji su u Beogradu već neko vreme, a o čemu smo prvi pisali, upoznata sa kompletnom medijskom pažnjom.

Lopezova je direktno pohvalila operativnost domaćih medija i samu profesionalnost orgnaizatora "Sky music" kao i generalnog sponzora kompaniju "ANTI KILOGRAM".

Sve je spremno za Dženifer Lopez: Održan koktel za medije (Foto+Audio)
Putem  video voice  18.11.2012. u slobodnoj vremenskoj zoni Dženifer će izraziti zahvalnost domaćinima koncerta i nutriconističkom timu koji vodi "ANTI KILOGRAM" koji je spremio imunološku rehabilitacionu specijalnu ishranu, i sam napitak "6 u 1", kako bi JLO izgledala sveže, a njeno telo blistalo definicijom mišića, jer će njen put ka Beogradu trajati punih 46 sati. Jenifer je svom asistentu rekla da poslednjih 24h pred beogradski koncert isključivo želi  da pije sok od aronije sa ukusom šumskog voća što sadrži ovaj napitak kompanije "Anti Kilogram".

Saznajemo i to da dens diva u Beograd stiže u ponedeljak u popodnevnim satima privatnim avionom sa 50 igrača, 4 kreatora, 2 make up stilista, menadžment stafom.

Na aerodromu će je čekati drumski i vazdušni prevoz, da može odabrati kako će se dovesti do beogradskog hotela.

Sa rajderove liste još izdvajamo zahtev da u svakom momentu kraj nje bude njenih 7 IT stručnjaka koji će putem linka prenositi njen boravak u našem gradu ka svim društvenim mrežama.

Spavaće u jednom diplomatskom aparatmanu koji ima jonizator vazduha, od mirisa srebrne jelke koja ima antioksidantsko dejstvo, a na krevetu buket svežih belih ruža. Soba će biti posuta orhidejama.

Zakazana je svečana lagana večera zatvorenog tipa na kojoj će prisustovati direktori "Sky musica" zatim kompanije "ANTI KILOGRAM" i supervizorka organizacije koncerta. Na meniju su eko kanapeji, orada u dunjinom saftu, heljda sa korpivom, aronija sa borovnicom.

Kako pouzdan izvor blizak svetskoj divi kaže ona čim oseti promenu na svojoj liniji, a sada je redukoval 3,28kg svoje kilaže, odmah ide u borbu sa paparazima, zato će njen dress kod biti sveden na uske satenske haljine koje će ona nositi tokom slikanja pred kocert, a videćemo šta će ovaj put zabaležiti naši paparazzi.

Kada je u pitanju bekstejdž u "Kombank Areni" tamo moraju biti LCD Video zidovi koji će svakog momenta evidentirati tačan br fortoreportera i novinara koji, kako saznajemo, dolaze iz Hrvatske, Slovenije i Italije sa Rai uno televizije.

Za par dana, tačnije u utorak 20. novembra u Kombank Arenu, bukvalno sa neba sleteće Dženifer Lopez i održati, sigurni smo u to, fantastičan koncert.

Inače, Lopezova sa dečkom Kasperom Smartom u Srbiju stiže privatnim avionom iz Sofije, a sa njima dolaze i njeni blizanci Maks i Ema, kao i njena majka.

Autor: S.P.
Foto: Koncert Instanbul

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>