Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Ana razočarana, nominovana za izbacivanje (Foto)

Kuvari danas imaju zadatak da spreme iznutrice i to: pileće srce i džigericu i svinjski mozak. Imaju mogućnost ogu da spreme jedno ili više jela, ali sve tri namirnice moraju biti zastupljene.

Prvi kuvar Srbije: Ana razočarana, nominovana za izbacivanje (Foto)


Takmičari odlaze u prodavnicu po namirnice i posle toga kreću u izvršenje zadatka. Žiri prvobitno određuje 45 minuta za spremanje jela, ali im posle primedbi na vreme, skraćuje rok na 30 minuta. Kuvari dobijaju savete od članova žirija kako se čiste iznutrice, naročito kako se skidaju opne sa mozga.



Prva kutlača "Granda", kako je Dinča sebe nazvao, zaboravio je da skine opne, pa mu je žiri na tome zamerio. Romana ne želi sa sluša savete žirija jer joj oduzimaju vreme, a sprema tri jela. Milica je prijatno iznenađena kako su se kuvari snašli u spremanju iznutrica, a pohvale dobijaju i od Vece. Jedino im Petar zamera što niko nije pravio gulaš jer jer je veoma ukusno jelo, a lako za pripremu.



Mozak koji su spremali Dinča, Bojan i Romana nije bio dovoljno pohovan, a Bojana je najbolje spremila i džigericu i mozak. Ona je zajedno sa Marijom i Markom danas proglašena za najboljeg kuvara, ali je po žiriju najslabiji rezultat imala Ana. Pored nje, žiri je pozvao i Bojana, pa su ostali kuvari davali glas koga će nominovati za izbacivanje u petak.



Nakon glasanja, na njeno veliko iznenađenje, najviše glasova dobila je Ana, pa je ona sledeći kandidat za izbacivanje. Ko će joj se pridružiti u petak, videćemo u sutrašnjoj emisiji serijala "Prvi kuvar Srbije".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>