Region

Svet

Seka Aleksić pokazala svoju humanost: Dirljivi gest za malu Anđelu (Foto)

Seka Aleksić je još jednom pokazala da je izuzetno humana estradna ličnost poklonivši 100.000 dinara 9-godišnjoj Anđeli Janković, koja je nedavno u Istanbulu operisala tumor na mozgu. Osim novca, folk zvezda je devojčici poslala i velikog plišanog medu s balonima i dirljivo pismo.

Seka Aleksić pokazala svoju humanost: Dirljivi gest za malu Anđelu (Foto)



Anđela trenutno boravi u Turskoj sa ocem Alenom i krenula je na hemoterapije za koje je potrebno oko 100.000 evra u narednih godinu dana. Stoga je sinoć u beogradskom klubu "Teatro" organizovano humanitarno veče za prikupljanje novčane pomoći maloj Anđeli. Seka je pomoć poslala preko svog humanitarnog fonda "Deci s ljubavlju".

"Seku je Anđelina priča veoma dirnula. Ne želi da se eksponira u medijima o svom humanitarnom radu - dela pokazuju, ali ovim putem apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu maloj Anđeli", navedeno je u saopštenju Sekine PR službe.

Novac i poklon je primila devojčicina majka Danijela.

"Svaka joj čast, ona je prava kraljica! Sreća je što postoje tako humani i dobri ljudi. Ovaj lep gest moja porodica će večno pamtiti. Želim javno da zahvalim Seki Aleksić i njenom suprugu Veljku na ovoj pomoći i lepim rečima. Dok sam čitala pismo koje je napisala mom detetu, krenule su mi suze. Veljko i Seka su me pozvali da mi kažu da računam na njih za sve što nam treba", rekla je Danijela.



Sekino pismo Anđeli sadržalo je tople reči ohrabrenja i podrške u predstojećim danima lečenja.

"Draga moja Anđela, želim pre svega da ti čestitam na hrabrosti jer su retke devojčice koje imaju toliko veliku snagu i srce da se u životu bore s nedaćama, a posebno onim koje direktno ugrožavaju ljudski život. Ali, optimizam i želja za životom i lepšom budućnošću meni su pomogli nekoliko puta kad sam bila u teškim situacijama, a znam da će i tebi i da ćeš uskoro iz ove bitke izaći kao pobednica. To ti od srca želim.

Zbog odsustva iz zemlje i nemogućnosti da prisustvujem organizovanim događajima vezanim za tvoje izlečenje, šaljem ti svoj skromni doprinos i poklon koji će ti, nadam se, pomoći i ulepšati ti predstojeće dane.

U želji da se što pre sretnemo na nekom mom koncertu, gde ćeš biti specijalna gošća u publici, ili u nekoj poslastičarnici, gde ćemo uz kolače i limunadu pričati o nekim lepim stvarima, ljubi te i voli Seka Aleksić."



Ovim iskrenim gestom Seka je pokazala svoju velikodušnost i dirnula kako Anđeline najbliže, tako sigurno i sve vas koji ste ovo pročitali.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>