Region

Svet

Veliki povratak! Tajči predstavila spot za novi singl Sve je moguće (Video)

Pesmom "Sve je moguće" Tatjana Kameron Tajči se po prvi put predstavlja ovdašnjoj publici kao kantautorka, sa željom da s publikom podeli autorske pesme koje donose njene lične životne spoznaje.

Veliki povratak! Tajči predstavila spot za novi singl Sve je moguće (Video)



Pesmu je snimila u "Quad" studiju u Njujorku, a objavljuje je iz Los Anđelesa gde se trenutno nalazi u okviru petonedeljne turneje po Kaliforniji. Spot je snimila prilikom boravka u Hrvatskoj prema sopstvenom scenariju i režiji.

Tajči u Americi sarađuje s vrhunskim muzičarima. Pesma i video spot su urađeni i na hrvatskom i na engleskom jeziku (engl: All Is Possible) i biće objavljeni na dva kontinenta u isto vreme.

"Pesmu sam napisala prvo na hrvatskom jeziku, prilikom jedne posete Zagrebu. Želela sam kroz nju da podelim svoje uverenje da ništa nije nemoguće. Jednostavno treba verovati u sebe, ne prepustiti se beznađu i čekati da nam neko drugi donese željenu promenu, nego zasukati rukave i naći način na koji da, korak po korak, nemoguće pretvorimo u moguće, bilo da se radi o srećnom braku, poslu koji trebamo ili karijeri koju želimo. Pesma je napravljena u kantautorskom pop stilu. Klavirska podloga, neuobičajene perkusije, gudači i aranžman podložan priči pesme su elementi koji se nekako uvek prožimaju kroz moj autorski rad. Bilo mi je važno da zadržim tu neku 'ranjivost' i 'suptilnost' u vokalu i balansiram je snagom perkusija", rekla je Tajči.

"'Sve je moguće' je drugi spot koji smo Tajči i ja zajedničkim snagama snimili u kratkom vremenskom periodu, tako da smo za pesmu 'Sve je moguće' bili dobro uhodani tim. Tajči je divna i topla osoba, veliki radnik i profesionalac pa je i saradnja sa njom ugodno iskustvo. Uzajamno poštovanje i prihvatanje obostranih sugestija rezultiralo je spotom kojim smo Tajči i ja izuzetno zadovoljni, pa se nadamo da će biti dobro prihvaćen i od publike", rekao je režiser spota Danko Putar.

Pogledajte kako izgleda Tajči u najnovijem spotu i poslušajte kako zvuči numera kojom najavljuje veliki povratak na muzičku scenu.



Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>