Region

Svet

Bregi 120.000 evra za doček Nove godine u Moskvi!

Finansijski najisplativiji deo godine za pevače se bliži, pa je većina već ugovorila nastupe za Novu godinu. I ovog puta rekorder je Goran Bregović, s honorarom od navodno čak 120.000 evra.

Bregi 120.000 evra za doček Nove godine u Moskvi!



Seka Aleksić pohvalila se da je još početkom 2012. ugovorila novogodišnji nastup u dalekoj Australiji, u Melburnu. Međutim, pevačica ne želi da otkrije koliko novca će inkasirati, iako izvor "Blica" kaže da će se u Sremsku Mitrovicu vratiti bogatija za 30.000 evra.

Njena mlađa koleginica Rada Manojlović nedavno je odlučila da Novu godinu dočeka s hiljadama fanova u diskoteci u Cirihu, a za taj nastup zaradiće 20.000 evra, dok će Darko Filipović, koji će s njom nastupiti, zaraditi upola manje.
 
Zdravko Čolić će u novogodišnjoj noći zapevati na gradskom trgu u Budvi, navodno za 40.000 evra, iako se dugo premišljao da li će u najluđoj noći pesmom grejati Kragujevačane ili će 31. decembra gostovati na primorju.



Crnogorci su se, objavivši da su sklopili ugovor sa Čolom, pohvalili da najbolje u regionu plaćaju izvođače, i najavili su brojna zvučna imena prve i druge svečane večeri 2013. godine.

U budvanskom "Trokaderu" za Novu godinu za 10.000 evra gostovaće Leksington bend, dok će za približno istu sumu za reprizu nastupiti Dženan Lončarević. 02. januar na istom mestu rezervisan je za Acu Lukasa, kojem će navodno platiti 15.000 evra.
 
Iako se spekuliše da će Goran Bregović sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" u novogodišnjoj noći pevati u Moskvi za basnoslovnu cifru od 120.000 evra, njegov menadžer to nije potvrdio.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>