Region

Svet

Dunja Ilić: Nema ništa grozno u ljubljenju sa transvestitom

Kako smo već pisali, mlada pevačica Dunja Ilić, koja konstatno izaziva burne reakcije javnosti, nedavno je snimila novi sopot, a od janosti nije uspela da sačuva najzanimljivije detalje.

Dunja Ilić: Nema ništa grozno u ljubljenju sa transvestitom



"Spot će premijerno biti emitovan za nedelju dana. Trenutno je u montaži, a ono što sam videla, priznajem da me je oduševilo. Kao što sam u više navrata ponovila, scenario je odličan ali nije mi pošlo za rukom da sve detalje držim u tajnosti", rekla je Dunja aludirajući na informaciju da se u spotu ljubi sa transvestitom.

"Na snimanju je bilo blizu pedesetak ljudi i stvarno nisam mogla ljudima da zabranim da pričaju šta se sve dešavalo tamo. Nakon što je objavljena informacija da sam se ljubila sa transvestitom mnogi me pitaju da li je to iskustvo bilo grozno i kako sam mogla da uradim tako nešto. Moram da priznam da me takva pitanja malo vređaju jer pored toga što sam profesionalac na transvestite gledam kao na najnormalnije ljude i stvarno ne vidim ništa grozno u tome što sam se poljubila sa jednim od njih", dodala je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>