Region

Svet

Tijana Dapčević smršala 12 kilograma: Uvek sam imala dobre noge!

Tijana Dapčević zadivila je sve kad se nedavno prošetala crvenim tepihom na jednom prestoničkom događaju. U ultrakratkoj suknji pokazala je savršeno izvajane noge.

Tijana Dapčević smršala 12 kilograma: Uvek sam imala dobre noge!



Jednogodišnji trud se isplatio i pop pevačica sada ponovo izgleda kao u dvadesetim godinama. Napornim vežbanjem i redukovanom ishranom Tijana je skinula 12 kilograma. Pored nje, način ishrane promenio je i njen muž Milan, a i sinu Vuku se sviđa da s roditeljima jede voće, povrće i meso.

“Navikla sam se na novi način života i ishrane. Jednom nedeljno dam sebi oduška i tada pojedem parče torte. Odvikla sam se od svega onoga što sam svakodnevno jela. Ponekad mi nedostaju lazanje i vruć hleb koji je tek izašao iz peći, pa da na to dodam margarin i beli luk”, kaže Tijana za Kurir.

Na čemu se sada zasniva tvoja ishrana?

“Uglavnom jedem razne travuljine i meso. Na našem tržištu se nedavno pojavio jedan blender koji je čudo tehnike. U njemu se supa spremi za jedan minut. Stavim razne začine, beli luk u prahu, malo soli i bude ukusno. U mojoj kući svi to jedemo. Takođe, redovno pravim sokove od voća i povrća.”

I tvoj suprug Milan je smršao. Da li si ti svojom novom vitkom linijom uticala na to?

“Milana sam nagovarala da smrša. Nije previše oslabio, treba da skine još nekoliko kilograma. Kad je video da sam smršala 12 kilograma i da sam se zategla, počeo je da pazi šta jede. On je bio pravi macan dok mene nije upoznao.”

Šta ga najviše privlači na tebi?

“Verovatno moje noge. Uvek sam imala dobre noge, samo što su sad zategnutije i mršavije.”

Da li je ljubomora prisutna u vašem braku?

“Nismo mnogo ljubomorni, ali sam ja za nijansu ljubomornija od njega.”

Mnoge tvoje kolege se žale da im je muka od estrade, a neki bi čak i da je napuste.

“Ne može da mi bude muka zato što je to moj posao, ali insistiram na tome da se posao ne donosi kući. Moj muž i ja se družimo s Nigorom, Leontinom, Brajom, Dejanom Milićevićem. Čak i kad mi oni dođu u goste, ne pričamo o poslu. Ima toliko lepih stvari o kojima razgovaramo, nećemo valjda o estradi. Nikad svetski šou-biznis ne upoređujemo s našim, jer nas odmah zaboli glava.”

Postala si zavisnik od Tvitera?

“Nisam toliki zavisnik od Tvitera i Fejsbuka koliko sam u poslednje vreme od Instagrama, koji je Fejsbuk nedavno otkupio. Kad se slikate na Instagramu, možete da šerujete na ostale društvene mreže. Postala sam fotograf.”

Prošlo je pet godina od smrti Tošeta Proeskog.

“Toše i ja smo jedno drugom bili glavni konsultanti što se tiče pevanja. Nekako se prazno osećam. Pre svega, imala sam divnog prijatelja i nekoga s kim sam mogla da pričam o muzici. On je bio čovek koji je imao toliko ljubavi u sebi, kad god sam ga pogledala u oči, meni je bio lep dan. Prošlo je pet godina a ja i dalje ne mogu to da prihvatim. Tvrdim da se ni za sledećih sto godina neće roditi takav pevač. Mislim na njega svaki dan.”

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>