Region

Svet

Lepa Brena i Saša Popović kupili opremu vrednu pola miliona evra

Vest da su Lepa Brena i Saša Popović prodali 51 procenat "Granda" SBB-u glavna je tema proteklih sedam dana u medijima, a sada se govori i o tome kako su čelni ljudi Grand produkcije uložili u novu opremu čak pola miliona evra.

Lepa Brena i Saša Popović kupili opremu vrednu pola miliona evra



Saša Popović i Lepa Brena mesečno od Pinka dobijali 160.000 evra!
Brena i Saša angažovali su češku kompaniju "Robe Pointes” , kako bi im opremili novi studio iz koga će uskoro početi da se emituju sve Grandove emisije. Ova kompanija bila je zadužena i za vizuelni izgled koncerta Dejvida Gete u Brazilu, kao i mnogih velikih imena svetskog šoubiznisa.

Saša Popović i Lepa Brena prodali Grand za 15 miliona evra?!
Da nije reč o običnim spekulacijama piše i na zvaničmo sajtu ove kompanije, gde su potvrdili da im  je "Granda” prvi na srpskom tržištu i da je reč o najpoznatijoj balkanskoj folk produkciji.

Nova Grand TV startuje od marta! Pink ostaje bez najgledanijih emisija?!
"Kada su odlučili da pokrenu svoj "Grand” kanal, Saša i Brena su se složili da im je izgled scene veoma bitan, pa su kontaktirali sa ovom prestižnom kompanijom. Posle nekoliko sastanaka dogovorili su se o svakom detalju i potpisali su ugovor vredan pola miliona evra. Scena sada izgleda maestralno, a zahvaljujući brzim promenama svetala svaki nastup pevača je drugačiji. Na plafonu se nalazi niz ekrana na kojima se tokom nastupa određenog pevača može emitovati spot ili trenutni nastup iz različitih uglova. Popović je takođe prihvatio predlog za postavljanje kanala koji ispušta izmaglicu različitih boja,  kaže naš izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Mitar Mitrović/RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>