Region

Svet

Anabela angažovala učesnika rijalitija Seke Aleksić

Anabela Bukva je kao svog PR-a angažovala Draška Alorića, koji u njeno ime daje izjave za medije. Draško je probao da postane desna ruka Seke Aleksić, ali je ispao iz istoimenog takmičenja.

Anabela angažovala učesnika rijalitija Seke Aleksić



Podsećamo, Draško nije prvi koga je Anabela uzela od svoje koleginice - prvi je bio Sekin bivši dečko Mladen Radulović u kog se Anabela zaljubila, najavljivala svadbu… Ali, avaj, sve je puklo kao mehur sapunice.

Inače, Sekin asistent u pokušaju već je probao da radi i sa Slađom Delibašić, ali bezuspešno. Svi takmičari Sekinog rijalitija koji nisu prošli probali su da sarađuju i sa drugim poznatim ličnostima, ali im to nije pošlo za rukom. Draško je iz takmičenja, istina, ispao pred kraj ali po mišljenju ljudi koji su ga birali, nije imao dovoljno veštine da postane Sekina desna ruka.

Inače, kako smo videli, Sekin asistent zaista ima puno posla - na njenoj aplikaciji za iPhone i Android telefone objavljen je i spisak nastupa sa datumima i do proleća 2013. godine, što potvrđuje da je Seka jedna od najangažovanijih pevačica sa ovih prostora.

Autor: B.B.
Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>