Svet

Region

Ezel i Ejšan: Istina o našoj ljubavi (Foto+Video)

Iako su mediji brujali o njihovoj vezi i van seta, Džansu Dere i Kenan Imirzalioglu, glavni glumci turske hit-serije "Ezel", porekli da su u privatnom životu u romansi.

Ezel i Ejšan: Istina o našoj ljubavi (Foto+Video)



Kad se 38-godišnji turski glumac Kenan Imirzalioglu pojavio u seriji "Ezel", u kojoj je utelovio istoimenog junaka koji kreće u osvetnički pohod kako bi zadovoljio nepravdu koja mu je naneta, svima je bilo jasno da smo dobili novog ljubimca žena. Turski Džejms Bond je u kratkom periodu osvojio i pripadnice nežnijeg pola u Srbiji, pa i ne iznenađuje podatak da ne propuštaju nijednu epizodu turske serije s kriminalističkim elementima. Glumca koji je u svojoj zemlji popularniji i od Halita Ergenca (Sultana Sulejmana), mediji su spajali s koleginicom Džansu Dere, koja u "Ezelu" tumači Ejšan, međutim seksipilni glumac je, na radost mnogobrojnih obožavateljki, to odlučno opovrgao.



Činjenica da su oboje, nekako u isto vreme, raskinuli veze sa svojim dotadašnjim partnerima izaziva pažnju: 32-godišnja Džansu Dere je ostavila popularnog turskog komičara Džema Jilmaza, s kojim je glumila u komediji "Osmanlijski kauboji" snimljenoj prema njegovom scenariju, a 38-godišnji Kenan İmirzalioglu je raskinuo šestogodišnju vezu s pet godina mlađom glumicom Zejnep Beserler, s kojom je započeo romansu na snimanju TV serijala "Sumrak", u kom su 2003. igrali brata i sestru.

Džansu Dere i Kenan Imirzalioglu imali su dovoljno vremena da se upoznaju i zbliže s obzirom na to da su pre "Ezela" zajedno glumili i u filmu "Jandim Ali: Posljednji osmanlijski kauboj". Činjenica je da turski producenti ljubavne veze rođene na setu obično drže u tajnosti sve do završetka snimanja serijala - kao što je to bio slučaj s Halitom Ergencom i Berguzar Korel u "1001 noći".



Pre nego što je postala glumica, Džansu Dere je bila druga pratilja na izboru za Miss Turske 2000. Neko vreme je bila uspešan model u Turskoj i Parizu, gde je živela dve godine, a na Univerzitetu u Istanbulu tri godine je studirala arheologiju, ali nije diplomirala.



"Od malih nogu su me zanimali istorija i arheologija, te književnost i istorija umetnosti. Žao mi je što nisam diplomirala, naročito zbog roditelja koji su toliko ljubavi i pažnje uložili u mene. Bili su očajni kad sam postala manekenka jer je to prema njihovom mišljenju potpuno besmislen posao, i apsolutno su u pravu. Lepota sama po sebi je precenjena: kakva vam korist od lepog lica ako ono krije prazninu u duši i glavi", otkrila je Džansu Dere, koja je svoju sreću pronašla kao glumica.

"Obožavam glumu, ali ne i slavu, jer na javnom mestu nemam ni pet sekundi mira. Svaka moja reč i svaki moj postupak je pod lupom, a tako je ponekad zaista naporno živeti. No, kad bolje razmislim, to je mala cena koju treba platiti za sve dobro što mi gluma donosi", zaključila je Džansu.

Turska glumica živi u luksuznom stanu u elitnom istambulskom kvartu Bebek, smeštenom uz Bosfor na evropskoj strani. 



Kenan Imirzalioglu, popularni Ezel u istoimenoj seriji, rođen je u porodici poljoprivrednika u predgrađu Ankare, a njegov glumački uspeh dogodio se pre jedanaest godina, kad je pobedio na izboru za najboljeg turskog modela.



Turskog glumca mediji u domovini svojevremeno su čak i ženili kolegom Ugurom Judželom, a nedavno se Balkanom kao požar proširila vest da je navodno priznao svoju homoseksualnost. Kenan je oštro demantovao sve navode ističući da nije iznenađen, s obzirom da se to desilo već nekoliko puta u njegovoj karijeri.

Pogledajte kako izgleda neodoljivi Kenan Imirzalioglu u ulozi manekena prilikom snimanja editorijala za ovogodišnju modnu kolekciju.



Autor: B.B.
Foto: Internet
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>