Region

Svet

Grazia Shoping Night: Svečano otvaranje u 19 sati u Knez Mihailovoj! (Foto)

Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i Opštine Stari grad, izdavačka kuća Attica Media i magazin Grazia organizuju manifestaciju "Grazia Shopping Night" koja se već po tradiciji održava u Beogradu.

Grazia Shoping Night: Svečano otvaranje u 19 sati u Knez Mihailovoj! (Foto)



Kao i u prethodnih 5 sezona, na početku nove, 6. Sezone, preko 200 radnji najpoznatijih modnih brendova, sa veoma primamljivim popustima od 10 do 50 odsto, uz dodatni popust od 5 odsto za vlasnike Maestro i MasterCard kartica u posebno obeleženim radnjama, uz do sada najraznovrsniji muzički i scenski program, očekuje nas noć kupovine i zabave prepuna iznenađenja!

Šoping mol Delta City, Zira i Sava Centar će u petak 12.10. od 19.00 sati do ponoći, biti domaćini otvaranja 6. Sezone manifestacije “Grazia Shopping Night”,  i ujedno centar najveće modne šoping scene!

Kao deo velikog muzičkog programa, duž glavne “kupoholičarske šoping avenije”, Knez Mihailove ulice, Grazia u večeri šopinga i zabave poklanja velika iznenađenja svim damama u nastupima naših popularnih muzičara!

Finalistkinje L’Oreal & Grazia Shopping Night zajedničkog konkursa – Otkrij Divu u sebi, uoči koncerta Dženifer Lopez u beogradu, pokazaće svoje vokalne i scenske sposobnosti u nastupima na svečanoj bini.

Posetite Grazia štand dobre volje kod Delijske česme u Knez Mihailovoj ulici i donirajte 100 dinara udruženju  “Budimo zajedno”. Grazia će vam u znak zahvalnosti  pokloniti žensku tašnu. Domaćin večeri je voditelj Ivan Golušin.

Veoma popularni Grazia Shopping Night Taxi, potpuno besplatno će voziti sve zaljubljenike u šoping od stanice ispred Plalate Albanija ka šoping molu Delta City, u oba smera.

U šoping molu Delta City, očekuje nas noć vrhunske zabave sjajnih popusta u kupovini. Od 19.00 h do ponoći od atrijuma Delta City-ja i svečane bine sa veoma atraktivnim programom i u radnjama uz festivalsku zabavu u boji. Dečije pozorište, šou sa vatrom, akrobacije grupe USB od kojih zastaje dah i...  brojna velika iznenađenja! Najatraktivniji nastup očekuje nas sa ljudima-statuama, koji oduševljavaju sve. Domaćin - voditelj je Marina Kotevski.

Pored neverovatnih popusta, sve kupoholičarke očekuje fantastičan program i brojna iznenađenja. Najmlađi posetioci će uživati u jedinstvenom dečijem festivalu sa klovnovima, žonglerima u jedinstvenom dečjem pozorištu. Tokom Grazia noći kupovine, za uživanje će se pobrinuti i DJ devojke, pobednice konkursa Grazia DJ Ona.

Pogledajte spisak radnji u kojima možete ostvariti popust.










Autor: S.P.
Foto: Grazia shoping Night

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>