Region

Svet

Kim Kardašijan dolazi u Beograd: Otkriven razlog posete!

Najpopularnija svetska starleta, Kim Kardašijan dolazi u Beograd.

Kim Kardašijan dolazi u Beograd: Otkriven razlog posete! Foto: Printsreen Youtube/Kim Kardashian



Očekuje se da će sredinom juna, najpopularnija starleta stići u našu prestonicu, u pratnji svoje dece, kako bi obeležila poseban trenutak - otvaranje prve prodavnice njenog modnog brenda u Srbiji.

Informacije koje dolaze iz izvora bliskog detaljima njenog dolaska otkrivaju da će Kardašijanka stići u Srbiju sa svojim timom, koristeći svoj luksuzni privatni avion "Kim-džet", čija se vrednost procenjuje na neverovatnih 150 miliona dolara. Očekuje se da će ova poseta privući veliku pažnju javnosti, dok Beograd postaje epicentar mode i glamura za nezaboravan trenutak sa Kim Kardašijan.

- Kim stiže u Beograd iz Nemačke, tačnije iz Gelzenkirhena, gde će sa svojim sinovima Sejntom i Psalmom prisustvovati Evropskom prvenstvu, i to utakmici koju naša reprezentacija Srbije u grupnoj fazi igra protiv Engleske 16. juna. NJena deca su veliki fanovi Premijer lige i engleskih fudbalera. Sa Kim će biti i ceo njen tim, a na beogradski aerodrom će sleteti u svom privatnom avionu "Kim džet", koji je pre nekoliko godina kupila za neverovatnih 150 miliona dolara. Oni će odsesti u predsedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prestoničkih hotela. Kod nas će se zadržati ukupno dva dana - govori izvor za medije i dodaje:

 Pored svog ličnog, Kim će ovde na usluzi imati i dodatno 24-časovno obezbeđenje, koje će je pratiti u stopu. Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom delu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki parti u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke naše estradne ličnosti sa A liste.




Kako se navodi, Kim je izrazila želju da tokom boravka poseti neke od najpoznatijih znamenitosti, uključujući Hram Svetog Save, Kalemegdan i obalu reke. Zahtevala je posebne mere kako bi izbegla paparace, poput izlaza za osoblje u hotelu i deset različitih automobila kao mamce.

Slične vesti: ​Da li znate koje je pravo ime Ilde Šaulić? Ima posebno značenje

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>