Region

Svet

Ana Bebić i Filip Miletić uspeli da sačuvaju vezu

Dok su uživali u prvim pohvalama na račun svog hita Italiana, pevačica Ana Bebić i kompozitor i producent Filip Miletić privatno su prolazili kroz turbulentan period u svom odnosu. Ipak, uprkos svim pričama o navodnom neverstvu, uspeli su da sačuvaju svoju vezu.

Ana Bebić i Filip Miletić uspeli da sačuvaju vezu



Otkako su se upoznali u rijaliti šou-programu "Operacija trijumf" i otpočeli romansu, pevačica Ana Bebić (26) i kompozitor i producent Filip Miletić (31) bili su više nego sigurni u svoju ljubav. Kako sama pevačica ume da kaže, ona je prva osvojila Filipa svojim osmehom, ali je ipak on učinio onaj presudni prvi korak. Međutim, senku na njihovu četiri godine dugu vezu nedavno je bacila priča kako je Filip bio neveran svojoj dragoj i to s anonimnom plavušom prilikom izlaska na jedan poznati splav. U prilog tome govori i objavljena fotografija na kojoj je on uslikan sa nepoznatom damom. Ipak, poznati par nije se  upuštao u komentarisanje sporne situacije. Mada je Ana u prvom trenutku teško podnela priče koje su do nje dolazile, pronašla je snagu i veru koju gaji prema svom dečku i nije dozvolila da ova situacija poljulja njihov odnos. Strasti koje su izazvale priče o Filipovom neverstvu polako su se smirile, pa sada njih dvoje pažljivo vraćaju svoju ljubav na stari kolosek.

I pre ovog nesporazuma, brz tempo života i česta razdvojenost uticali su na to da Ana i Filip prekinu svoju romansu na nekoliko meseci. To se desilo posle tri godine zajedničkog života, u leto 2011. godine.

"Filip i ja smo se rastali jer ovo nije vreme za našu ljubav. Razišli smo se kao civilizovani ljudi i što mi je najvažnije, ostali smo u odličnim prijateljskim i profesionalnim odnosima pošto ćemo nastaviti muzičku saradnju koju smo započeli", govorila je Ana u vreme raskida, ali ponovni susret sa Filipom, koji se dogodio na jednom od njenih nastupa u Crnoj Gori, uticao je na to da se pomire i odluče da se više nikada neće rastati.



Od tada ovaj par punim plućima uživa u svojoj vezi jer je, izgleda, ipak došlo pravo vreme za njihovu ljubav. Zajedno sa Filipovim stalnim saradnikom, tekstopiscem Milošem Roganovićem (35), osnovali su FM bend, a njihov prvi singl "Italiana" koji su snimili sa Severinom Vučković postigao je veliki uspeh. Iako im na poslu cvetaju ruže, jedino njihova veza ponekad odoleva iskušenjima. "Našu ljubav karakterišu brojni usponi i padovi. Mnogo se razlikujemo po karakteru pa se konstantno nadopunjujemo", opisala je Ana svoju romansu.

Obzirom na to da su zbog prirode posla kojim se bave u prilici da izazivaju pažnju suprotnog pola, pevačica i kompozitor naučili su da se na pravi način nose sa ljubomorom. "Ljubomora svakako nije izraz prevelike ljubavi, ona potiče iz osećanja duboke unutrašnje nesigurnosti. Dakle, moje veliko NE ljubomori", rekao je nedavno za Story Filip, a s njim složila i njegova draga. "Naučila sam da ljubomora nikud ne vodi i međusobno poverenje drži nas daleko od te zle sile."

Po svemu sudeći, ovaj muzičko-emotivni par uspeo je da prevaziđe još jednu krizu u svojoj vezi, iz koje su izašli jači i sigurniji u svoja osećanja. Naučili su da posesivno čuvaju svoju ljubav i ne dozvole drugima da naruše mir između njihova četiri zida.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>