Region

Svet

Marina Tadić: U ljubavi sam dosadna i džangrizava

Iako važi za jednu od najboljih pevačica u prestoničkim klubovima, mediji su pored poslovnog, podjednako bili zainteresovani i za njen privatni život.

Marina Tadić: U ljubavi sam dosadna i džangrizava



U jednom trenutku punila je stranice "žute štampe" zbog veza sa raznim fudbalerima i oženjenim muškarcima, a sada je i otvoreno iznela svoj stav o takvim vezama.

U emisiji "Skandalozno", voditeljka je pitala Marinu Tadić šta bi uradila kada bi saznala da muškarac sa kojim je u romansi i prema kome gaji emocije, ima porodicu.

"Mali je ovo grad, i teško je to sakriti. Uglavnom se to odmah sazna. Otkrije žena kad je neko vara i laže. Ja sam osoba koja voli da sazna sve o čoveku, toliko sam dosadna i džangrizava da sve ispitam od najsitnijih do najkrupnijih detalja. Dobijem sve što želim jer imam moć ubeđivanja i govora", rekla je Marina i dodala:

"Nisam imala situaciju da sam sa takvom osobom imala vezu. Kako se boriti protiv toga? Uvek se optužuje žena, kao "ona je kriva što je razorila brak". Tom muškarcu je nešto falilo čim je tražio nešto van braka".

Na pitanje voditeljke da li je tačno da je gađala Ivicu Dragutinovića kockicama leda oko čega se poodigla velika prašina, pevačica je rekla da više ne želi da govori na tu temu jer je sve već rekla...

Autor: S.P.
Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>