Region

Svet

Marina Tadić odmarala u Turskoj

Pevačica Marina Tadić nedavno u društvu prijatelja bila na kraćem odmoru u Turskoj, tačnije Istanbulu, gde je obišla znamenitosti grada.

Marina Tadić odmarala u TurskojLepa dama je u društvu svojih prijatelja posetila najpopularniji grad u toj zemlji – Istanbul, gde je uživala u obilascima znamenitosti kao što su Aja Sofija, Plava džamija i Topkapi palata, a nije htela da propusti ni odlazak na krstarenje Bosforom, koji ju je oduševio.

Posle mnogobrojnih nastupa koje sam imala ovog leta kako u Crnoj Gori tako i u Beogradu odlučila sam da na nekoliko dana sa prijateljima odem na odmor. Izabrali smo Istanbul jer nikada nisam bila u tom gradu. Zbog visokih temperature nisam stigla da obiđem sve znamenitosti koje sam želela, ali sam zato uživala u krstarenjima rekla je Marina koja se od vrućine "krila" u savremene šoping centre, gde je kupovala novu garderobu.

Istanbul je jedan od najboljih gradova za šoping na svetu, tako da kao i svaka žena koja tamo ode nisam propustila priliku da sebi kupim novu garderobu, ali nisam preterivala u tome priča zgodna pevačica koja jedva čeka jesen kada će početi da se emituje nova sezona serije "Budva na pjenu od mora" u kojoj igra zapaženu ulogu.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>