Region

Svet

Alka Vuica se udaje u februaru na Kubi!

Pevačica će se početkom sledeće godine na Kubi udati za Zlatka Arslanagića, sarajevskog biznismena u kog se zaljubila 2011. godine.

Alka Vuica se udaje u februaru na Kubi!



U intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story, Alka Vuica (51) je ispričala da je dragi nije zaprosio na kolenima jer bi to bilo previše patetično za njih. Otkrila je da ju je osvojio pameću i time što je beskrajno načitan i obrazovan. Kod njega joj je, kaže, najvažnija njegova duhovitost i to što se smeje kada se ona ljuti. Nakon intimnog venčanja par planira da se preseli u Istru.

Njihov prvi poljubac desio se 21. okobra prošle godine na venčanju nećaka Zdravka Čolića u Sarajevu, gde su se, kako kaže Alka, i zaljubili, iako su se poznavali od ranije jer je ona dolazila u njegov restoran. Ističe da joj je bio jako drag i da je među njima stalno postojala neka čudna hemija. Alka kaže da njen sin Arian jako voli njenog budućeg supruga, i da je on srećan jer je konačno pronašla muškarca svog života.

Iako je pre Zlatka četiri puta bila verena, Alki će ovo biti prvi odlazak pred oltar, baš kao i njenom izabraniku kog opisuje kao vrlo slobodoumnog čoveka koji je apsolutno poznaje.

Autor: B.B.
Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>